instagram

Kister

Hos Søhøjlandets Begravelser har vi omtanke for natur og miljø. Vi tilbyder derfor kister fremstillet i Danmark ud fra miljørigtige hensyn.

Kister til en personlig afsked

Det kan virke voldsomt at skulle vælge en kiste til den kære, som man lige har mistet.

Derfor er det ofte en god idé at se et udvalg af kister for at kunne træffe det rigtige valg i en svær situation.

Nedenunder kan du se et udvalg og så småt begynde at gøre dig dine overvejelser i dit eget tempo. Det er vigtigt, at I som pårørende sammen finder ud af, hvilken kiste der passer bedst til den afdøde.

Ring +45 86 89 12 12

Vi tilbyder forskellige kister

Kisterne fås også i et utal af farver, giv os to dage til at få dem hjem. Alle kisterne kan laves med ekstra længe eller bredde. Udover det viste udvalg har vi mulighed for at skaffe andre kister.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis i har et særligt ønske.

Ring +45 86 89 12 12

Orbit hvid

1234

Natur bambus m kors

1234

Hvid glat m guirlander og kors

1234

Farvet blå

1234

Se hele udvalget

Gør afskeden personlig og unik

Som pårørende kan I selv være med til gøre kisterne helt unikke ved at udsmykke dem med blomster, tegninger, fotos og ord skrevet direkte på kisten. Vi tager gerne billeder af kiste og blomster til højtideligheden, som I efterfølgende kan gemme som et minde.

Ring +45 86 89 12 12

Blomster til kisten

Søhøjlandets Begravelser har eget blomstergalleri, og sammen med jer kan vi skabe og sammensætte den personlige pynt til kisten. Vi går og kører langt for at finde præcist de blomster, I ønsker, og vi ”låner” gerne fra jeres egne haver, hvis det giver mening for jer.

Blomstergalleri