instagram

Askespredning

Vi hjælper gerne med askespredningen af den afdøde og arrangerer en ceremoni der passer lige til jeres behov, så I får en smuk afsked med jeres kære.

Kontakt os for at høre mere om askespredning.

Kontakt os

Vi hjælper dig gerne

Askespredning er ikke kun for sømænd, men for alle. Der er mange grunde til at vælge askespredning, som hvilested hvad enten dette skyldes særlige tilknytningsforhold eller økonomiske årsager.  Vi tilbyder i høj grad hensyn og hjælp til det praktiske, så den afdøde kan få den fulde opmærksomhed og omsorg, som vedkommende fortjener.

Askespredning benyttes ofte af folk uden tilknytning til den danske folkekirke.

Ring +45 86 89 12 12

Vigtigt at vide

 

Ifølge lovgivningen skal asken spredes over åbent hav eller fjorde med udløb til havet.

Der kan være mange grunde til ønsket om askespredning over åbent hav. Vi tilbyder jer omsorg og forståelse til jeres pårørende og hjælper jer på bedste vis med alt der følger med til en askespredning på åbent hav.

Vi sørger for at udfylde de nødvendige formularer og papirer til brug for askespredningen, ligesom vi naturligvis foreslår assistance med selve spredningen, såfremt dette ønskes.

Ring +45 86 89 12 12

Vi har vores eget blomstergalleri

Søhøjlandets Blomstergalleri har egen hjemmeside. Det er vigtigt for os, at hele processen fra start til slut foregår så I er tilfredse, og det skal også afspejles i smukke dekorationer og blomster der passer til jeres ønsker. I er selvfølgelig til alle tider velkommen til at benytte en anden blomsterdekoratør. Mange har en særlig tilknytning til bestemt blomsterbutik, og det er vigtigt at værdsætte, og har vi fuld forståelse for.

Se vores blomstergalleri