instagram

SØHØJLANDETS BEGRAVELSER

Vi hjælper dig med, at skabe
tryghed i en svær tid

”Til min kære”

I vores folder ”Til mine kære” kan ønsker for afskeden skrives ned. Folderen er gratis, og det er vores hjælp også. Vi kommer gerne ud til en snak.

Læs mere

Begravelse/bisættelse

Vi kan afholde forskellige former for højtideligheder og tilpasser hver enkelt afsked efter de pårørendes ønske

 

Læs mere

Mindeside

Vi anerkender behovet for at mindes hele livet. Minder er vigtige fodspor på vores vej gennem livet, de skaber vores historie og holder døren åben til vores hjerter.

Læs mere

Døgntelefon

Vores telefon er åben døgnet rundt hele året og man er altid velkommen til at ringe til os til en uforpligtende snak!

 

RING +45 86 89 12 12

Vi hjælper dig med, at skabe
tryghed i en svær tid.

Vi er bedemænd af hjertet, og vi går jeres veje for at skabe den helt rigtige afsked. Vi står til rådighed døgnet rundt, og vi deltager personligt i hver eneste del af afskeden fra start til slut.

Vi skaber trygge rammer omkring sorgen, rammer der både tager udgangspunkt i traditioner og ritualer, men som også indeholder nytænkning og favner mangfoldigheden.

Søhøjlandets Begravelser er omsorg, omtanke og nærvær.

Kontakt os for en uforpligtende snak.

Ring +45 86 89 12 12

Vi er med dig hele vejen

Vi står til rådighed med hjælp og vejledning døgnet rundt gennem hele forløbet, hvad enten det drejer sig om menneskelige, administrative eller praktiske problemer. Hos os kan du aftale præcis hvordan du ønsker at ceremonien skal foregå.

For os er fairness, omsorg og nærvær det vigtigste. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Kontakt os

Vores kunder siger:

Mine bedste anbefalinger af Søhøjlandets begravelser. Samarbejdet med Henriette var professionel og nærværende. Hendes omsorgsfulde og kompetente måde at arbejde på, gav os ro og gjorde det hele overskueligt. Intet var forkert at spørge om, og vores mor blev sendt afsted i den smukkeste guldkiste med røde roser. Af hjertet tak
Fra første opkald blev jeg mødt af en rolig tilgang til en stor ballon, der var fyldt med alle mine tanker og bekymringer. Henriette er kærlig og omsorgsfuld og kan hjælpe med alle de ting man kunne forestille sig. Det har været en uundværlig samarbejdspartner igennem processen.
Fra første opkald blev jeg mødt af en rolig tilgang til en stor ballon, der var fyldt med alle mine tanker og bekymringer. Henriette er kærlig og omsorgsfuld og kan hjælpe med alle de ting man kunne forestille sig. Det har været en uundværlig samarbejdspartner igennem processen. – Freja Ammitzbøll
De er nærværende og søde , jeg har ikke ord for det. Nogle fantastiske skønne blomster var der på min mors kiste og kirken var så smuk pyntet. Jeg siger tusind tak for servicen. – Anni Birthe Hejlesen

Vi har vores eget blomstergalleri

Blomster er levende stemninger, minder og følelser i farver og dufte. De er billeder på et levet liv og følelsesmæssige bånd, der trækker tråde til barndom, ungdom, forelskelser, brudebuketter, livet i haven, madpakken i grøftekanten og skovture.

Søhøjlandets Begravelser har eget blomstergalleri, og sammen med jer kan vi skabe og sammensætte den personlige pynt til kisten og kirken. Vi går og kører langt for at finde præcist de blomster, I ønsker, og vi ”låner” gerne fra jeres egne haver, hvis det giver mening for jer.

Søhøjlandets Blomstergalleri har egen hjemmeside, men I er selvfølgelig til alle tider velkommen til at benytte anden blomsterdekoratør.

Se vores blomstergalleri

Vi har designet en bæredygtig urne

Vi har designet en 100% CO2-neutral urne, som er den mest bæredygtige urne på markedet. Urnen er fremstillet og produceret af Bruunshaab Gamle Papfabrik i Viborg. Søhøj Urnen er produceret i genbrugspap og lukkes sammen med træ, så intet metal eller lignende ender i jorden. Den fås både med og uden livets træ på. Urnen er godkendt til både bisættelse og askespredning.

Læs mere om urnen